DIOR: SERUM OP BASIS VAN EEN ROOS

VOEDINGSSUPPLEMENT VOOR HET OOG

We beginnen dit stukje met een vakantie-tip. Ga je richting Normandië bezoek dan eens Granville. In dit stadje groeide Christian Dior op en kun je zijn prachtige geboortehuis bezoeken.

Het is ook hier dat wetenschappers inspiratie op hebben gedaan voor Dior Prestige huidverzorging door een intensieve studie naar de Rose de Granville, een wilde roos die op grillige Granville rotskusten bloeit.

Dior.jpg

Bijzonder aan deze roos is de rijkdom aan micronutriënten, oftewel voeding die goed is voor een vermoeide huid en daarom is opgenomen in het nieuwe Le Micro-Sérum de Rose Yeux. Dit serum werkt als een voedingssupplement voor de oogcontour en vult de voorraad micronutriënten in de huid weer aan, waardoor de oogcontour een geweldige energieboost krijgt en gaat stralen.

32 vrouwen gebruikten het middel een maand tweemaal daags. Hun bevindingen zijn veelbelovend. Let op de * en **. (* is directe verbetering. ** is verbetering na 4 weken). Vermindering van de zichtbaarheid van donkere kringen: 26%* / 49%** en wallen: 25%* / 66%** Zwelling rond de ogen: 32%* / 72%** Stralende huid rond de ogen: +35%* / +48 %** Helderheid van de oogcontour: +38%* / +52%** Vermindering van de zichtbaarheid van rimpels: 18%* / 36%** Afgaande op deze jubelende percentages klinkt dit serum als een middel dat doet wat het beloofd.

 Dior Prestige Micro-Sérum de Rose Yeux 15ml € 182,50