KIEHL’S NIEUWE BODYWASH

95% INGREDIENTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Zeker weten dat je de flacon van Kiehl’s “Made For All” Gentle Body Wash” tot aan de laatste druppel leeg knijpt.

Deze nieuwe Kiehl’s bodywash met geltextuur schuimt vederlicht en verspreidt een verfrissend aroma. Het reinigt de huid zonder dat het vochtgehalte van de huid wordt aangetast. Het resultaat is een zuiver velletje dat aangenaam voelt. De cleanser is geschikt voor het lichaam, gezicht en haar en voor alle huidtypes, en voor mannen en vrouwen, en kinderen vanaf 3 jaar. Kortom: de hele familie!

kiehls body wash.jpg

Belangrijk ingredient van deze reinigende formule is het hydraterende en kalmerende Aloë Vera dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele en kruidengeneeskunde. Het extract van de Zeepboom zorgt voor zacht en luchtig schuim. Kiehl’s “Made For All” Gentle Body Wash” bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de verpakking is voor 100% biologisch afbreekbaar. Het product strookt volledig met de vijf pijlers van het Kiehl’s Made Better-concept en is het eerste dat gelanceerd wordt als deel van het nieuwe duurzaamheidsplatform waarmee Kiehl’s zijn doelstellingen op het gebied van duurzaamheid wil bereiken

kiehls_pattern_still_v02.jpg

Kiehl’s “Made For All” Gentle Body Wash. 500ml €34,50 via kiehls.nl en kiehl’s winkels en verkooppunten zoals debijnkorf.nl en skins.nl