PERZISCHE MOMENTEN MET RITUALS

VERRASSENDE RITUELEN

Rituals is het bekende Nederlandse luxury lifestyle label dat onze dagelijkse rituelen verrijkt met bijzondere producten. Met de winter in aantocht is het de hoogste tijd voor het Yalda Ritueel.

1103634_TheRitualOfYaldaLimitedCollection2018LargePROBOX.png

The Ritual of Yalda is geïnspireerd op het eeuwenoude Perzische feest waarop familie en vrienden samenkomen om gelukswensen voor het nieuwe jaar te doen. Ook wordt tijdens deze jaarlijkse traditie het overgebleven zomerfruit zoals granaatappel en watermeloen gegeten, wat extra energie geeft voor de koude en donkere wintermaanden. Granaatappel en watermeloen staan van oudsher bekend om hun antioxidanten en verzachtende werking op de huid.

1102510_TheRitualofYaldaWishingboxBOXPRO.png

De grondgedachte van Rituals, dat je met weinig moeite extra geluk kunt creëren. Een van de meest opmerkelijkste items in deze collectie is een Wish Box. Het werkt als volgt. Tijdens het Yalda-ritueel zitten mensen rond een lage verwarmde tafel terwijl er gedichten worden voorgelezen. Daarna mag iedereen een wens doen. Om deze bijzondere traditie te vieren, heeft Rituals een Fulfill Your Wish Box gemaakt. Deze bestaat uit een keramieken kom, geparfumeerd wenspapier en lucifers. Scheur een velletje papier uit het boek, schrijf je wens of voornemen op, steek het papier aan en blaas het vlammetje dan zachtjes uit. Door het smeulende papier komen de oliën vrij die een heerlijke geur verspreiden.

brand-rituals-header-yalda-1837.jpg

Ontdek ook de andere Yalda-producten waaronder de Hafez Scented Candle en Frangrance Sticks die een zachte, fruitige wintergeur verspreidt en de ontspannende Organic Herbal Infusion Tea met granaatappel, winterspecerijen en amandel. De Limited Edition Gift Set is verpakt in een luxe bewaardoos en een hartverwarmend (kerst)cadeau voor geliefden of jezelf met schuimende douchegel, bodycrème, kaars en bruisbal.

Rituals Fulfill Your Wish Box €17,50. Limited Edition Gift Set €45. Via rituals.com