GLOW DOWN MAT MET ELLIS FAAS

TRANSPARANTE MULTITASK POEDER

Ellis Faas, Nederlands mooiste beauty merk, pakt uit met een nieuw poeder en steekt twee bestsellers in een nieuw jasje.

Ellis Faas Glow Down.jpg

Het gloednieuwe Ellis Faas Glow Down is een matte poeder met een transparante finish. Het resultaat is een porseleinen huid met een soft touch. Anders dan de meeste poeders is hier geen sprake van een ergerlijke zichtbare laag poeder, maar een natuurlijk effect, en dat is fijn. Glow Down is een zogenaamde multitasker, en is prima bruikbaar als primer onder oogschaduw of lipstick maar nóg belangrijker: Glow Down is voedend en verrijkt met een vegan-formule met onder andere vitamine E, omega3 oliën en gemberwortel. Beschermend en verjongend. Glow Down is geschikt voor elke huidtint en elk huidtype.

Ellis Faas.jpg

Ook is er goed nieuws voor de fans van Ellis Eyes Lights. Deze magische oogschaduw zit nu in een vernieuwde en een handigere verpakking: je draait de dop eraf, en brengt via de applicator meteen je favoriete kleur aan. In een handomdraai kleurde ik mijn oogleden met E303 Bronze, een fantastische, intense metallic bronstint die glanst als bladgoud. Je kunt Ellis Eyes Lights prima combineren met een van de 21 Creamy Eyes tinten. Ook deze oogschaduw is nu te koop in de nieuwe verpakking.

EllisFaas.jpg

Ellis Faas Glow Down €20. Verkrijgbaar in Fair, Medium en Dark. Ellis Case €10. Ellis Eyes Lights €32. Ellis Faas Creamy Eyes €28. Via ellisfaas.com en Skins