N°3 VERSO: DÉ WINTER WARRIOR

GLOW GIFT: DE NOURISHING CREAM

Het succesvolle Zweedse skin care label Verso verkoopt sinds zes jaar aan zowel mannen als vrouwen, een overzichtelijk rijtje effectieve huidverzorgingsproducten die er ook nog eens oogstrelend uit zien.

Verso.jpg

Het is niet dat Verso speciaal voor deze koude dagen de Nourishing Cream ontwikkelde, maar de crème wordt wel aanbevolen als Winter Warrior. N°3 bevat namelijk een hoge concentratie niacinamine, een antioxidant met vitamine B3, het ingredïent dat als geen ander de huidbarrière beschermt tegen kou, én extra hydraterend is én de huid een gezonde glow geeft. Gebruik je deze rijke crème, dan vervagen ook kleine lijntjes en roodheid als sneeuw voor de zon.

verso1.jpg

N°3 Verso Nourishing Cream, exclusief bij alle Skins Cosmetics filialen en via skins.nl