SQUALANE FACIAL OIL: 100 % PLANTAARDIG

WONDEROLIE

Nog een tip voor om de huid te beschermen tegen de invloeden van kou. Het plantaardige Squalane van Indeed Labs.

Squalane1.jpg

Squalaan is een lichaamseigen product dat na ongeveer het vijfentwintigste jaar afneemt. De kostbare squalaan-olie komt voor in cosmetica en bestaat op basis van dieren (haaienlever) maar squalaan wordt ook gewonnen als olie uit olijven en suikerriet, de laatste is de duurste variant.

Squalane_box.jpg

Squalaan staat ook wel te boek als wondermiddel voor de (probleem) huid. De verzachtende en herstellende olie duikt de laatste jaren op in veel producten, maar maar altijd als laatste ingrediënt. Indeed Labs verkoopt 100% procent plantaardige variant. Het is zeker de moeite waard om deze lichte gezichtsolie – vergelijkbaar volgens sommige mensen met botox vanwege het plumping-effect - eens te proberen.

Squalane.jpg

Squalane Indeed Laboratories 30 ml via indeedlabs.com