ONTDEK PENHALIGON’S CONSTANCE


EXCENTRIEKE KARAKTER GEUREN

Nog geen idee wat je op je verlanglijstje voor 5 december moet zetten of wat je cadeau wilt geven? Een eigenzinnig Penhaligon’s parfum stelt nooit teleur.

Vanaf 1870 lanceerde William Penhaligon zijn eerste weelderige parfums. Inmiddels beheerst het Britse parfumhuis als geen ander het fenomeen storytelling. De alsmaar groeiende Portraits collectie staat in het teken van een eigenzinnige verzameling aristocratische dierenkarakters zoals Lady Blanche, Lord George en Mister Sam. Het nieuwste elfde familielid is Constance, de zus van Blanche.

penhaligons_portraits.jpg

Constance is een klimgeit (zie gouden dop), en ze staat in de familie bekend om haar sterke karakter. Als geur is ze dan ook pittig. Kruidig maar wel met een elegante vrouwelijke touch. Ingredienten zijn gezouten botercaramel, vanille, kardemom en een vleugje tabak.

PhenCHANGINGCONSTANCE_1.jpg

Penhaligon’s London is exclusief te koop in Skins Cosmetics winkels en skins.nl. Constance 75ml €235.