MAAK KENNIS MET MARIE’S FAVORITES

DE GEUREN VAN MARIE-STELLA-MARIS

Marie-Stella Maris is een Nederlands lifestylemerk dat je ongetwijfeld kent van het alom aanwezige mineraalwater en een reeks sensuele body care producten waaronder body lotions, hand & body washes maar ook huisgeuren waaronder roomsprays en geurkaarsen.

Een van de Marie-Stella-Maris geuren is onlangs verbeterd door parfumeur Tanja Deurloo. Het is mijn favoriet No.74 Lemon Notes, een energieke geur als een zonnige briesje met een trits citrusnoten zoals bergamot, limoengras en mandarijn. De warmte komt van patchoelie en musk.

Marie-Stella-Maris-No74-Hand&Bodywash-LemonNotes-470ml.jpg

Enkele andere inmiddels klassieke Marie-Stella-Maris geuren zijn No.73 Poivre Noir Frais een elegante en kruidig parfum met zwarte peper, geranium en lavendel. Een tikkeltje mysterieus en verslavend. No. 92 Object’s Amsterdam staat bekend als een allemandsvriendje, en is een frisse en levendige no-nonsense geur met citrusnoten waaronder sinaasappel.

Marie-Stella-Maris-No74-BodyLotion-LemonNotes-300ml.jpg

In de nieuwste Marie’s Favorites Giftbox zit een No. 92 Object’s Amsterdam Roomspray en van No.73 Poivre Noir Frais een Body Wash en een Body Lotion en als vierde product de N. O2 Hand Cream.

Een fijne bestsellerselectie is met Marie-Stella-Maris verzorgingsproducten en luxe huisparfums voor slechts €35 met gratis bezorging in Nederland via marie-stella-maris.com. Oja, van elk verkocht Marie-Stella-Maris product wordt een vast bedrag besteed om wereldwijd de kwaliteit van drinkwater te verbeteren.