RIFLE PAPER Co. X L’OCCITANE

occitane2.jpg

Het oog wil ook wat. Goed idee van L’Occitane om Rifle Paper Co. in te schakelen voor een make-over van de bestaande Shea Butter bodycare-lijn.

Rifle Paper Co. opgericht door creative director Anna Bond, ontwierp een vrolijk nostalgisch dessin in een schilderachtige stijl. L’Occitane, het onvolprezen merk uit de Franse Provence – ze verbouwen zelf een deel van hun eigen grondstoffen waaronder lavendel – blinkt uit in milde huidverzorgingsproducten zoals zeep en bodyscrub met verzachtende eigenschappen.

occitane1.jpg

Klassieker is de L’Occitane hand cream, een balsem die is verrijkt met 20% biologische shea butter. Het dringt snel in de huid en helpt de handen te beschermen, te voeden en te hydrateren. In de formule zijn honing, amandelextracten en kokosolie gecombineerd met shea butter waardoor de handen zacht en glad worden.

occitane4.jpg

SHEA HAND CREAM IN CLASSIC & ROSE 30ml (beide)75ml €8 & 150ml €22, SHEA RICH BODY SCRUB 50ml €8,50, ULTRA RICH BODY CREAM 50ml €10,50, 3X SHEA SOAPS Shea Milk, Shea Lavander, Shea Verbena 100g €6, 3X SHEA BALMS Shea Classic, Shea Apricot, Shea Rose 10g €8.

occitane.jpg