NIEUW: OMNIA PINK SAPPHIRE VAN BVLGARI

Omnia Pink Sapphire

Wie al bekend is met de Omnia-lijn weet dat alle parfums zijn gebotteld in ‘flacons’ als juwelen. Want zo mag je de aan elkaar gelinkte ringen rustig noemen. Met de lancering van het tiende Omnia parfum kan juwelenhuis Bvlgari onderhand een geurig Omnia collier rijgen.

BVLGARI-Omnia-Pink-Sapphire-perfume.jpg

Omnia Pink Sapphire van Bvlgari is evenals de voorgangers geïnspireerd op een halfedelsteen, dit keer is de beurt aan de saffier, een roze. Helemaal roze – van plint tot plafond - is ook Mama Kelly bij het Olympisch Stadion in Amsterdam, de stylish locatie waar het parfum deze week werd gelanceerd. Een aanrader!

BVLGARI_OMNIA-3.jpg

 Goed, de geur dus. Die is energiek, sprankelende en fris, en dat is grotendeels te danken aan de Plumeria rubra,  in Nederland bekend als Frangipani, een struik die kan uitgroeien tot een boom met wow-factor vanwege de prachtige bloemen met een delicate geur.

Maar Omnia Pink Sapphire ruikt niet zozeer meteen bloemig maar opent fris en fruitig (rozegrapefruit) en kruidig (roze peper). Frangipani en tiarébloesem brengen warmte in de geur die wordt verstevigd door vanille en muskus.

“It is the fragrance of dream and escape”, zegt Omnia-neus Alberto Morillas.

Kortom, spiegel je aan deze geur, en just dare, in alles wat je doet.

BVLGARI_OMNIA-38.jpg

Bvlgari Omnia Pink Sapphire Eau de toilette, 25ml €49, 40ml €67, 65ml €82, Bodylotion 100ml €31, Bad & douchegel 100ml €25