NIEUW: COCO MADEMOISELLE EAU DE PARFUM INTENSE

 

      EEN GEUR ALS EEN MAGNEET

Toen ik in december al eventjes mocht ruiken aan de geherformuleerde COCO Mademoiselle Eau de Parfum Intense had ik meteen een aha-erlebnis. Oja! Wat volgde was een flashback naar de eighties toen ik verslingerd was aan de COCO Eau de Toilette. Een warme - goed - ook tikje hysterische geur, orientaals ook. Een compositie van Jacques Polge, en super verslavend. Ook mannen waren er dol op.

Chanel-COCO-MADEMOISELLE-Intense.jpg

In 2001 werd het woord Mademoiselle achter COCO gezet. Fruitige citrus toegevoegd en het rijke ingredient patchoeli. Ook deze Coco Mademoiselle Eau de Parfum bleef favoriet, want de geur ‘voelde’ nog steeds heerlijk warm als een deken, zoet, sexy en krachtig. Een Eau de Toilette versie volgde en kijk nu, zestien jaar is daar COCO Mademoiselle Eau de Parfum Intense, een heerlijke creatie van Olivier Polge (de zoon van).

coco-mademoiselle-eau-de-parfum-intense.jpg

Polge junior wilde dicht bij zijn vaders succesformule blijven maar ook de geur een nieuwe, eigentijdse dimensie geven. De in-house-parfumeur veranderde gelukkig niets aan de frisse topnoten met sinaasappel en bergamot. Hij voegde patchoeli toe, gecombineerd met een amberachtig akkoord van tonkaboon en absolue van vanille. Een feestje om te dragen. Letterlijk een knal feest is de COCO reclamecampage met in de hoofdrol Chanel ‘gezicht’ Keira Knightly als rebelse verleidster van een magnetisch parfum. En ik ken een man die ook dol is op deze COCO. COCO Mademoiselle Eau de Parfum Intense €103 50ml via chanel.com