3 X ZACHTE HANDEN

BUDGET HAND CRÈMES.

Dan is het opeens warm weer, dan toch weer net te koud. Onze handen zijn er gevoelig voor. Omdat handen geen talgkliertjes en weinig vetweefstel bevatten hebben ze extra aandacht nodig. Met deze drie handcrèmes voorkom je een droge, ruwe handen.

Merci -mainsgnifique_grande.png

MERCI HANDY. Voor je begint met smeren reinig je je handen met het Franse Merci Handy gel dat verkrijgbaar is in verschillende frisse geuren voor schone handen zonder dat er een druppel water aan te pas komt. Merci Handy is slim verpakt in pocket size (€3 30ml Douglas). Naast handgels verkoopt het aantrekkelijk uitziende Merci Handy ook face mists, oil pulling detox zakjes, tandpasta en Love & Hand Creams met Vitamine E verzachtende pareltjes Merci Handy met namen als Chérie Cherry, Hello Sunsine, Flower Power en New Wave die een indicatie van de geur geven (€5,05 30ml Douglas).

Weleda mandel NIEUW.jpg.png

WELEDA. Een fijne handcrème is niet te vet en glad en trekt snel in. Weleda’s Verzachtende Handcreme zit in de uitgebreide Amandel collectie en is helemaal organic en zorgt voor langdurige hydratie (€5,99 50ml Ekoplaza).

lavera-basis-sensitiv-handcreme.jpg

LAVERA. Terwijl het Nederlandse huidverzorgingsmerk Weleda haar succes heeft bewezen, kan het Duitse bio label Lavera nog wat bekendheid gebruiken. Lavera Basis Sensitiv handcrème bevat amandel-olie en shea butter en is met enkel natuurlijke essentiele oliën volledig organic. Ook verkrijgbaar met cranberry en argan olie (€0,92 parfumdreams.nl 20ml).