FEEST VOOR HET OOG

EXTREME OGEN.

Van glam Gold tot mysterieus Black, van lief Pink tot edgy Lavender, van knallend Fuchsia tot retro Purple. En nog veel meer! Tom Fords Extrême Collection is letterlijk een feest voor het oog met het duizelinwekkende aantal van 20 uitgesproken oogschaduwtinten in verschillende finishes; shiny of extra-shiny. De shiny versies bevatten micro glittertjes en de extra-shiny zijn uitgerust met een folie finish. Retro galore!

Tom-Ford-Shadow-Extreme.jpg

Je mix & match de kleur van je keus met een product voor zowel wimpers als wenkbrauwen uit de Tom Ford Lash and Brow Tint collectie verkrijgbaar in Bright Aubergine, Iconoclasic Turquoise, Polished Copper en Klein Blue – de laatste kleur is natuurlijk vernoemd naar het beroemde blauw van kunstenaar Yves Klein. Het is een intense blauw die je in geen andere make-up collectie zult vinden.

Tom ford1.png

De oogschaduw is expres klein verpakt zodat je ze overal naar kan meenemen – oftewel clutch-size. Elke tint is een statement op zich en sporen aan om nieuwe extremen aan te gaan en uit te vinden. De Extrême Collection is verpakt in een spiegelende verpakking. MIRROR MIRROR!

Tom Ford1.jpg

Tom Ford Shadow Extrême €35. Tom Ford Lash and Brow Tint €48. Te koop via de Bijenkorf Amsterdam en online.