BABOR AGE ID MAKE-UP

EEN PASTEL ACCENT.   

De nieuwe Spring Summer Look van het Duitse Babor staat in het teken van pastels met een zweem metallic. Denk aan licht blauwe nagellak, mintkleurige oogschaduw en roze lipstick.

BABOR_AGE-ID_Eye-Shadow-Pencil-10-menta-E17-Custom.jpg

Het zijn niet zozeer de sorbetkleurtjes die mij in vervoering brengen, maar het witte Eye Contour Pencil. Gáááf! Doet denken aan make-uplooks in de Sixties toen witte eyeliners ook gecombineerd werden met nadrukkelijke zwarte eyeliner en pastelkleurige oogchaduw. Het effect: fris en onschuldig.

BABOR_AGE-ID.jpg

Overigens is Babor-oog make-up erg gebruiksvriendelijk. Omdat zowel de eyeliner als het oogpotlood zijn voorzien van een handige applicator breng je de make-up nauwkeurig aanWat betreft de nagellak, ik probeerde 16 Candy Pink een perfecte roze; intens van kleur met hoogglans. De 18 Sky Blue lijkt eerder groen dan helder blauw, leuk hoor de metalic witte hooggglans toevoeging, maar voor mij ietsje too much.  

Babor Age ID make-up. Creamy Lip Colour €23,50. Eye Shadow Pencil €17. Waterproof Mascara €24,50 Nail Colour €12,50. Via babor.com