ERDEM X NARS

DIT WIL JE HEBBEN.

Erdem Moralioglu ontwerpt prachtige vrouwelijke collecties die zich kenmerken door de meest fantastische bloemdessins. Voor deze zomer vertaalde de Brit zijn romantische fantasieen naar een 13-delige must-have beauty-collectie: Strange Flowers.

Nieuw, en het meest opvallende product in deze gelimiteerde collectie is een klein cute gebloemd mapje met Blotting Papers (€18). Een velletje zorgt voor ongewenste glimmers in je gezicht. Je begrijpt, dit product mag in geen enkele tas ontbreken.

nars-erdem-blotting-paper-eye-pencil.jpg

 

Een andere NARS noveauté is een lippoederpalet (€39) met vijf tinten – van zachtroze tot dramatisch paars - dat bestaat uit een creamy primer en een nauwkeurige applicator waarmee je de tint van je keus – mat of metallic – heel precies kan aanbrengen.

NARS erdem.png
erdem-for-nars-strange-flowers.jpg

De make-up collectie bevat 6 creamy lipsticks (€27), 2 fluwelige transparante blushes met een parelmoer-effect (€31,50), een handig highlight potlood voor stralende wangen en ogen, en 2 oogschaduwpaletten (€39) met elk zes hooggepimenteerde matte kleurtjes waaronder gedurfd fel geel. De overige kleuren in de Strange Flowers collectie zijn een combinatie van tijdloos, klassiek tot uitgesproken. Een lust voor het oog zijn de unieke gebloemde verpakkingen in 3 varianten.

NARS-x-Erdem-Lipsticks-opener.jpg

Erdem for NARS Strange Flowers is vanaf 1 mei 2018 te verkrijgen bij de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam en via www.debijenkorf.nl.