ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE

EINDELOOS EXPIRIMENTEREN.

Het leuke van lipstick? Het is een product waar je op eenvoudige wijze je humeur en look mee kan accentueren. En ook niet onbelangrijk: een prachtige mond doet het leuk op Instagram. Estée Lauder inspireert deze zomer met Pure Color Love, een collectie lipsticks in een scala aan levendige tinten en opvallende finishes.

Est+®e Lauder - Pure Color Love - 2018.jpg

 De mogelijkheden zijn eindeloos, van heldere en donkere tinten tot nudes en neutrale kleuren, en van verleidelijk vloeibaar tot gewichtloos mat. Pure Color Love biedt voor ieder wat wils en omvat nu drie nieuw dynamische formules – de Pure Color Love Liquid Lip (€23,50), de Pure Color Love Magic LipTint Balm (€25) en de Pure Color Love Lipstick (€25). Durf te experimenteren door kleuren te combineren, of houd het bij één favoriete tint of breng laagjes kleur aan voor een uniek statement.

 Beschikbaar bij alle Estée Lauder-verkooppunten en online op www.esteelauder.nl. Alleen de tinten Grape Addiction, Brazen Buff, Smoked Glass, Star Storm, Euro-flash en Flash&Burn van de Pure Color Love Liquid Lip zijn exclusief verkrijgbaar bij de Estée Lauder-counters van de Bijenkorf en de Hudson’s Bay, de e-retailers en op www.esteelauder.nl.