CHANEL D-POLLUTION ESSENTIEL

ANTI-VERVUILING NEVEL.

D-Pollution Essentiel van Chanel is een frisse en beschermende anti-vervuiling nevel. Je sprayt het in een handomdraai over je make-up.

dpollution_CHANEL.jpg

Chanel bedacht de nevel om de huid te beschermen tegen allerlei soorten vervuiling die elke dag weer op ons afkomt. Van zowel de stadse verontreinigingen tot stof dat binnenhuis rond dwarrelt. Steeds meer merken lanceren beschermende shields die moeten voorkomen dat onze huid dof gaat ogen en het verouderingsproces van de huid versnelt. De verfijnde D-Pollution Essentiel nevel bevat een 3D afweersysteem met in plaats van een laagje van synthetische polymeren, een netwerk dat is samengesteld uit hars van rode alg en een Zuid-Amerikaanse boon die vervuilend deeltjes uitschakelen. Deze ingrediënten zijn gecombineerd met onder andere een kostbaar extract van witte thee en het verzachtende blauwe gember extract. D-Pollution Essentiel belooft dat het ook donkere vlekjes en veroudering tegengaat.

Chanel D-Pollution Essentiel 50ml €57. Uitsluitend en exclusief te koop via chanel.com