JO MALONE HOT BLOSSOMS

EEN WEELDERIG WARM DUO.

Jo Malone London lanceert in mei 2018 een tropische collectie: Hot Blossoms. Het Britse merk is een luxury lifestyle brand bekend om het mixen van onverwachte combinaties of ingrediënten. Bekende moderne klassiekers zijn Lime, Basil & Mandarin en Peony & Blush Suede. De onverwachte geurcomposities, speelse concepten, in combinatie met een luxe cadeauverpakking maken Jo Malone aantrekkelijk.

Voor het nieuwe Hot Blossoms duo werd Celine Roux, Jo Malone London Head of Fragrance Development geïnspireerd tijdens haar reis door Brazilië met tropische vruchten en flamboyante bloemen. “Ik genoot van de schitterende levendigheid van de bloemen en de weelderige textuur van de vruchten. De keus om twee geuren te creëren in plaats van één was snel gemaakt.”

Jo Malone London Hot Blossoms - Tropical Cattleya Orchid Body Mist 100ml - 53 euro.jpg

Het weelderig frisse Cattleya Flower is de eerste Jo Malone London Body Mist en Tropical Cherimoya de eerste Jo Malone London cologne geïnspireerd op fruit. Ontworpen om alleen te dragen of in lagen te combineren.

Jo Malone London Hot Blossoms - Tropical Cherimoya cologne 30ml - 56 euro.jpg

Cattleya is de koningin van de orchideeën, een fluweelzachte en verleidelijke bloem. De geur is vermengd met sprankelende citrusvruchten. Een scheut bittere gentiaan, versterkt door bedwelmende vertiver. Tropical Cherimoya is als een sappige groene  zee van exotisch fruit. Je ruikt peer en warme Braziliaanse copaha hars en romige tonkaboon.

Jo Malone London Tropical Cherimoya Cologne 30ml € 56,

Cologne 100ml  € 111, Cattleya Orchid Body Mist 100 ml € 53. Verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en zo lang de voorraad strekt vanaf mei 2018 bij de Jo Malone London boutiques in Nederland.