MUGLER LANCEERT ALIEN MAN

DE EERSTE ALIEN MAN.

Het avant-gardistische Alien Eau de Parfum was uit achttien jaar geleden de lang verwachte opvolger van het succesvolle en suikerzoete Angel. Tijdens de Alien lancering in 2005 legde Thierry Mugler, de oprichter van het geurenhuis uit:

Alien is geïnspireerd op mijn fantastische denkbeeldige reizen die zowel de oorsprong van de wereld als een glansrijke toekomst bijeenbrengen. Alien nodig uit om het ongewonen en het bovennatuurlijke te verkennen, en het ondoordringbare op een dag te doorgronden.”

Mugler Alien Man Alien Flora Futura.jpg

Afgelopen week was er in de ondergrondse Amsterdamse Mad Fox Club sprake van een historisch parfum moment met de lancering van Alien Man Eau de Toilette, de eerste Mugler Alien mannengeur, die exclusief debuteerde in Nederland.

 Alien Man is verpakt in een futuristische zwarte flacon met flonkerende dop. Het parfum opent sprankelend anijsachtige fris, maar al snel ‘verschijnt’ er flamboyant spoor van hout,- en leerachtige ingrediënten, witte amber en een smokey touch die de toon van de geur blijft zetten.

Alien-Man-100ml.jpg

De vrouwelijke tegenhanger van de stoere en mysterieuze Alien Man Eau de Toilette is het bedwelmende Alien Flora Futura Eau de Toilette. De vrouwengeur opent met een groen en knapperig fris accent. Dit bloemige parfum bevat het rijke jasmijn en de zeldzame cactusbloem die ook al opduikt in de eerste geur van Proenza Schouler. Alien Flora Futura is verpakt is in een fantasievolle amethist-kleurige flacon als een juweel.

Mugler-Alien-Alien_Flora_Futura.jpg

 

Mugler Alien Man: 50 ml €62,50,100 ml €88,00 en 100 ml refill bottle €69. Alien Flora Futura: 60 ml € 75,00 en 30 ml 59,50. Verkrijgbaar in de luxe parfumerie en Hudson’s Bay. #wearealien