COSMANIA’S DIGITALE BEAUTY ADVISOR

HOERA EEN SMART SELFIE.

Zin in iets leuks? Wilde je altijd al weten waar je huid, je wallen, die opkomende rimpeltjes écht baad bij hebben?

Ga naar cosmania.nl en klik op de SKIN ADVISER. Nadat je een selfie hebt ge-upload, en enkele vragen met een simpele klik hebt beantwoord, volgt een persoonlijk huidadvies vergezeld met de geschikte producten die je meteen kan bestellen in de webshop. Handig! De ‘digitale beauty advisor’ helpt je dus thuis vanaf de bank, maar als je wilt ook in de Cosmania winkel in de Amsterdamse Herenstraat, bekend vanwege het grootste assortiment aan niche huidverzorging

Cosmania.jpeg

Hoe de huidanalyse werkt? Marije en Marcel van Cosmania leggen het uit: “De online tool analyseert je selfie op basis van computer vision technologie met 68 verschillende metingen op het gezicht. De digitale beauty adviser ‘ziet’ onder andere  fijne lijntjes/rimpels, wallen, donkere kringen, vlekjes, roodheid, hyperpigmentatie enzovoort.

Het advies houdt rekening met omgevingsfactoren zoals vochtigheid, UV-straling, vervuiling, en combineert de uitkomsten met collectieve intelligentie in e-commerce en machine learning. Hieruit volgt een advies, dat de meest geschikte producten aanbeveelt uit ons huidverzorgingsassortiment van. Het advies bestaat uit een compleet ochtend- en avond huidverzorgingsritueel - reiniging, scrub, serum, oogcrème, dag-/nacht crème – op 3 budgetniveaus: Economy, Mid class en First class.”

Marije Hoff: “We zijn super blij dat we nu ook met onze adviezen op onze webshop heel dicht bij het service- en adviesniveau kunnen komen zoals we dat al in onze winkel in Amsterdam geven. Marcel Dekker vervolgt: “Met deze innovatieve, interactieve tool blijven we voorop lopen in de online beauty retail. De Skin Advisor is als ‘digitale beauty consultant’ beschikbaar vooronze online shopper en geeft zo een persoonlijke touch aan online beauty shoppen.”

Je vindt de digitale Skin Advisor op de webshop/mobiel/tablet van COSMANIA.nl. Er worden géén identificeerbare persoonlijke gegevens opslagen (en ook niet gedeeld met andere partijen).