BEAUTY ALERT! MATTE LIPS CHANEL ROUGE VELVET EXTRÈME

Mat, glossy of nude? Vaste waarde in het najaar is een matte lip. De nieuwe Chanel Rouge Allure Velvet Extrème lippenstift-lijn bevat zes intense matte tinten van caramel beige, helder oranje tot de in deze shoot gebruikte warme bordeaux rood.

Make-up artist Eva Agerbeek biedt inspiratie! Ze gebruikte Chanel Rouge Allure Velvet Extrème N 116. “Deze matte lipstick is longlasting, heeft een second skin effect, en draagt ook nog eens aangenaam.”

MIRROR MIRROR LIPS GIF.gif

KISSED LIPS

Eva Agerbeek: “Scrub voor het aanbrengen van de lipstick eerst je lippen, dit kan bijvoorbeeld met een zelfgemaakt mengel van suiker en honing.

LIPPEN: De lipstick is aangebracht met een klein compact buffer kwastje. Het resultaat is nonchalant, vlekkerig: het Kissed Lips-effect.

HUID: Ik heb de huid mat gehouden, de blush is aangebracht met Rouge Allure Velvet Extrème en met de vingers aangebracht.

final version sideways.jpg
final version frontal.jpg

BEAUTY HACK 1

Voor de avonturier. Chanel Rouge Allure Velvet Extrème N 116 als eyeliner, aangebracht met een kwastje. In de praktijk zal een lipstick als eyeliner snel vlekkerig worden. Maar hoe leuk is het om te experimenteren met make-up? Nou dan!

final eyeliner.jpg

BEAUTY HACK 2

Bij deze look is de lipstick als een veeg aangebracht. Eva Agerbeek: “Ik wilde een spontaan effect en heb de veeg uit de losse pols aangebracht. Uiteindelijk is dit een heel draagbare look.”

final eye colorsweep.jpg

Chanel Rouge Allure Velvet Extrème €37. Via chanel.com

 

Fotografie
Erasmo Parra

Make up & Hair
Eva Maj Agerbeek

Styling & Concept
Nikki Huiberts

Model
Robinson Koster @ Max Models