ZONDAG: MASKERDAG MET COMFORT ZONE

BIOCELLULOSE SHEETMASKS VAN COMFORT ZONE

Gele, strepen, lila strepen, aqua strepen. Alleen al van de gestreepte verpakkingen van de 3 nieuwe Comfort Zone maskers word je al vrolijk! Maar wat doen ze voor de huid?

skin-mask.jpg__1200x1200_q85_subsampling-2_upscale.jpg

De net-achtige maskers zijn gemaakt van biocellulose, dat is een natuurlijk materiaal gemaakt van ultrafijne cellulose vezels die zijn geproduceerd door micro-organismen gefermenteerd in kokoswater. Om het niet al te technische te maken, dit materiaal wordt al tijden gebruikt in brandwondencentra als tweede huid, zodat de beschadigde huid kan herstellen.

senza-titolo-1.jpg__1200x1200_q85_subsampling-2_upscale.jpg

Het masker zelf is doordrenkt met verschillende intensieve serums die tot diep in de huid doordringen. Je mag dit parfumvrije masker met 94 %natuurlijke ingrediënten twee keer gebruiken.

Het Italiaanse Comfort Zone lanceerde 3 maskers. Het verstevigende Skin Perfect Mask pakt de vermoeide huid aan en bevat onder andere een serum van bruine algen. Het hydraterende Water Source Mask geeft de doffe huid een boost en is geschikt voor een vochtarme huid en bevat onder andere het geroemde hyaluronzuur. Ik probeerde het Party Ready Mask (duur: 15 minuten, het hecht goed) voor een stralende huid met citroen extract en vitamine c. Opmerkelijk: mijn door een verkoudheid geteisterde rode neus oogt na het verwijderen van het masker minder rood, en de huid voelt lekker fris.

skin_perfect_mask.jpg

De certificeerde Comfort Zone maskers van biocellulose worden verkocht in spa’s en beauty salons. Zie comfortzone.it/nl Prijs pers stuk €12,50