WAAR HAAL JE BETAALBARE TOOLS?

VAN CATCHY INSTA TOOLS TOT PS PRO TOOLS BIJ PRIMARK

Beautytools maken het aanbrengen van make-up makkelijk. Écht. Lang negeerde ik al die verschillende kwastjes, maar sinds een paar jaar – om precies te zijn sinds de ontdekking van de kabuki-kwast – kan ik niet meer zonder.

Tools bestaan in verschillende prijsklassen. Van peperduur, betaalbaar tot spotgoedkoop. Wil je er niet zoveel geld aan uit geven, bijvoorbeeld omdat je bepaalde kwasten eens wil uit proberen, kijk dan eens bij Primark voor allerlei setjes. Voor slechts een paar euro heb je zo een complete collectie.

Primark Insta Tools

Primark Insta Tools

Wat je er zoal mee kunt? Met de 3-delige PS Pro Face Precision Smokey Eye Brush set shape je met een kwastje met korte rechte haren je wenkbrauwen in vorm. Losse poeder breng je nauwkeurig aan op je oogleden met een kwast met een schuine afloop. Elke kwasten set, of losse kwast heeft een doel, en gaat bij Primark vergezeld van uitleg in de vorm van tekst en illustratie.Voor €4 heb je de PS Magic Beauty Bag, een ruime tas voor je complete kwastencollectie.

Primark PS PRO

Primark PS PRO

En die beroemde Kabuki-kwast waar ik verslaafd aan ben is kortharig, compact en licht schuinaflopend. Erg geschikt voor het aanbrengen van poeders en foundations en je ‘buft’(tamponerende bewegingen) je huid stralend glad.

Check Primark: PS Pro Face Precision Collectie met: 101 HD Kabuki Brush.106 Buffing & Blending Brush. 110 Foundation & Contour Blush. 115 Large Powder Brush.

Foundation & Concealer Blush Blending Brush – multi-functioneel,voor hele gezicht.

Foundation & Concealer Duo Brush – voor een flawless foundation.

Large Fan Brush - voor poeder, liquids of crème highlighting – julbeenderen, kin.

Tapered Brush Brush – voor highlight poeder blush op wangen en slapen.

Flathead Contour Brush - voor contouring kaak en wangen.

Concealer Brush set – 2 voor rondom de ogen en kin en oneffenheden.

Smokey Eye Brush Set – 3 voor oog en wenkbrauw, blending shping, schaduw aanbrengen. Eye & Eyebrow Brush Set – voor trekken van lijntjes, shaping en schaduw voor oog en wenkbrauw.