NET-A-PORTER: CLEAN BEAUTY KIT

BESTELLER NET-A-PORTER IS GEVULD MET GROEN

Online winkel Net-A-Porter mag dan wel bekend staan op de verkoop van luxe designersmode, maar onderschat het grote beauty-aanbod niet.

Netbeauty.png

Sinds eind 2017 bestaat het aanbod voor maar liefst 70 % uit groene beauty, veelal (skincare) labels die niet te koop zijn in Nederland. Net-A-Porter zag vorig jaar de omzet van clean beauty stijgen met vijftig procent, vooral groene huidverzorging is geliefd. Onlangs voegde de webwinkel weer elf nieuwe merken toe. Een van de bestsellers is de door Net-A-Porter persoonlijk samengestelde Clean Beauty Kit met 16 gevarieerde produkten voor je gezicht, haar, body en mind.

Net1.jpeg

“Met de groeiende trend voor een meer natuurlijke benadering van schoonheid, stopten we in deze kit onze best verkopende producten met een natuurlijke, schone, botanische of organische inslag van merken die bewust kiezen welke ingrediënten ze gebruiken en wat nog belangrijker is, welke ze weglaten. Ik noem het ‘weloverwogen schoonheid’, zegt Newby Hands, Global Beauty Director bij Net-A-Porter.

Minpunt is de verpakking van de goedgevulde Beauty Bag, het is een raadsel waarom het goed gevulde tasje is gemaakt van plastic. Laten we hopen dat het gemaakt is van gerecycled plastic.

Net2.jpeg

Net-A- Porter Clean Beauty Kit kost €136 en bevat de volgende merken: Mauli Rituals Reawaken Himalayan Hand & Body Scrub,Algenist Alive Prebiotic Balancing Mask, Susanne Kaufmann Intensive Cold Cream Kypris Moonlight Catalyst, Indie Lee CoQ-10 Toner, Omorovicza Limited Edition Blue Queen of Hungary Mist, Gloss Moderne Clean Luxury Masque, Grown Alchemist Instant Smoothing Serum Tri-Hyaluronan Complex, Aurelia Refine and Polish Miracle Balm, Lilah B. Divine Duo Lip & Cheek in b.fearless, Rodin Jasmine & Neroli & Lavender Absolute Face Oils, Bamford Botanic Pillow Mist, Kahina Giving Beauty Argon Oil, Rose Hip Intense Recovery Eye Serum, Angela Caglia Facial in a Mask, Aromatherapy Associates Polishing Body Brush.