NIEUW: EERSTE ECHTE DRUGSTORE IN AMSTERDAM

HIER SHOP JE PRODUCTEN MET EEN HOGE COOL-FACTOR

Coda Amsterdam is de eerste echte cosmetic drugstore van Nederland die onlangs opende in de hoofdstad. Het idee van een drugstore (zoals C.O Bigelow New York of de Franse pharmacie) is even simpel als briljant.

Coda1.jpg

Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse verzorging maar dan nét even mooier en specialer dan wat je doorgaans vindt in de klassieke drogisterij. Van tandpasta tot tampons, condooms, pleisters en huidverzorging, shampoo en doucheformules tot deodorant tot wattenpads. Maar ook fijne geurkaarsen, tatoeage verzorging, homeopathische supplementen en mooie parfums.

Coda.jpg

Coda Amsterdam verkoopt een vijftigtal merken waaronder enkele cultmerken (Burt’s Bees, Embryolisse, 4711, Dr. Bronner’s) met een hoge cool-factor die niet op iedere straathoek te vinden zijn zoals PawPaw, Jack & Jill, Bulgaria, Sens de Marrakech en YesYesYes. Eigenaresse Barbara Kerseboom reist als curator de wereld over om alternatieven voor alledaagse producten te scouten. Het liefst duurzaam en eco-friendly. Coda Amsterdam zit in de Pijp, het is mooie witte minimalistische winkel met een warme vintage touch en dé ultieme plek voor cadeau-inspiratie, met producten in het low en mid-range prijzensegment.

Coda Amsterdam, Gerard Douplein 12 H, Amsterdam. Zeven dagen per week open. Dinsdag t/m zaterdag van 11.00-19.00. Zondag van 12.00-18.00 uur en maandag van 12.00-19.00 uur