NU OPEN: BABASSU BOUTIQUE & SPA

BEAUTY HOTSPOT

Amsterdam is een beauty-hotspot rijker: Babassu Boutique & Spa. De nieuwe aanwinst is gevestigd in hartje Amsterdam, Spuistraat 207, schuin tegenover het Soho House, en naast topkapper Rick van het Meer. Het verrassende Babassu-aanbod komt overeen met dat van de andere vier filialen, denk aan high-end niche parfums en de beste skincare-producten en beauty-merken.

serum.jpg

Voor deskundig advies neem je in deze ruime en elegante zaak plaats aan de beauty-bar. In een van de drie spa-ruimtes kun je diverse behandelingen ondergaan: van bindweefselmassages, ontspannende gezichts- of lichaamsmassage tot een healthy-aging-behandeling.

memo.jpg

Wat betreft merken houdt Mirror Mirror van de make-uplijn van het Franse By Terry, de eigenzinnige parfums van Comme des Garçons en de heerlijke warme geuren van MEMO Paris. Voor voor fijne gifts moet je in de Babassu Boutique & Spa bij het Britse Molton Brown zijn. Ook favoriet zijn het chique haarmerk Oribe, het historische Italiaanse Santa Maria Novella en het veelgeprezen organic skincare-label Tata Harper.

Brown.jpg

Met Babassu en andere beautywinkels in het centrum van Amsterdam, zoals Skins Cosmetics, de grote Bijenkorf beauty-afdeling en Cosmania, is de stad langzaam maar zeker serieus op weg naar een promotie tot de ultieme beauty-destination