SELATHIN: VERRASSENDE HIGH-END TANDPASTA

MET GEUREN ALS PARFUM COMPOSITIES

Op een dag keek Kristoffer Vural naar een tube tandpasta en dacht dit moet anders. Met Selahatin wil hij eind maken aan het saaie tandpasta-ritueel. Zijn ambitie is groot: de Chanel worden op gebied van mondverzorging.

In Amsterdam vertelde de Zweedse Vural – gekleed in zwart leer met donkere looks – dat hij zich heeft inspireren door zijn deels Noordelijk en deels Oriëntaals erfgoed. Zijn streven is om met Selahatin de ervaring van de essentiële dagelijkse poets routine naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor bedacht hij Collection No1 die bestaat uit drie unieke whitening tandpasta’s: Amorist, Escapist en Hypnotist.

SkinsCosmetics_Selahatin_Amorist_Shadow_75ml_17,00.jpg

Ik probeerde Escapist, slechts een toefje op de borstel volstaat. Elk van de drie verkrijgbare tandpastageuren hebben een doordachte insteek en zijn net als bij parfum een compositie: gelaagd en complex. Escapist bevat de aroma’s van sinaasappel, kaneel en pepermunt. Het ruikt fris, maar gelukkig niet té sterk. Het zoetje van de sinaasappel is aangenaam.

De Selahatin formule bevat naast fluoride ook antioxidanten, iets wat zeldzaam is in tandpasta. Daarnaast helpt Selahatin door het ingredient betaïne tegen een droge mond. Edelweiss extract, een ingrediënt met ontstekingsremmende eigenschappen, herstelt de bacteriële disbalans. De whitening formule is ontwikkeld met behulp ven een toonaangevende Zwitserse mondverzorgingsproducenten.

Selahatin is dermatologisch getest, vegan en gescreend door de Swedish Dental Association en zijn verpakt in speciale aluminium tube en kost €17 per stuk en exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. Skins.nl

SkinsCosmetics_Selahatin_Escapist_Shadow_75ml_17,00.jpg