GROWN ALCHEMIST: DETOXEN

WAT WAS DETOXEN OOK ALWEER?

Het Australische merk Grown Alchemist, opgericht in 2002 door de broers Jeremy en Keston Muijs, is ontstaan uit hun fascinatie voor de toekomst van natuurlijke cosmetica.

De brede collectie – meer dan 65 producten voor huid, haar en body – is bedacht rondom de wetenschap dat er een biologische, scheikundige en fysiologische verbinding is tussen schoonheid en gezondheid. Vanuit dit uitgangspunt wordt ieder product ontwikkeld door een team van cosmetische scheikundigen, biologen en ingrediëntspecialisten die precies weten hoe het lichaam ingrediënten herkent en benut.

Suus.jpg

Een van de bestsellers ts is het Detox Serum. Wat is detoxen? Het ontgiften van de huidcellen op alle niveaus, om zowel schade te corrigeren als te voorkomen.Het Detox Serum Antioxidant +3 is ontwikkeld om oxidanten, toxines en vervuiling aan te pakken op celniveau. Het beschermt de huid tegen een compleet scala vrije radicalen– niet alleen de soorten die door zuurstof, maar ook die door koolstof en stikstof ontstaan. Het resultaat is een zichtbaar ontgifte en meer stralende huid, bevrijd van vrije radicalen als gevolg van slechte eetgewoontes, alcohol gebruik en externe invloeden zoals luchtvervuiling en UVA en UVB straling.

Detox Serum Antioxidant voelt lichtgewicht en is olie vrij. Dit serum trekt supersnel in en je kan het dagelijks gebruiken om de huid te detoxen.

De formules worden zorgvuldig beschermd door amberkleurige glazen flacons en gehard premium PET-plastic, een van 's werelds meest gerecyclede materialen.

Detox Serum Antioxidant +3 Complex € 49. Grown Alchemist is onder meer verkrijgbaar bij de Bijenkorf, shizo.nl, skins.nl en in de winkels van Hudson Bay.