BALMAIN HAIRCOUTURE: SNELLE KRULLEN

VEELZIJDIGE STYLINGTOOL

Wist je dat het soort krul samenhangt met de vorm van de krultang? De Balmain Professional Ceramic Conical Curlingwand bestaat uit een speciale 25-13mm trechtervormige staaf voor natuurlijk ogende krullen – van fijn tot grof.

BalmainHair_Tools_ConicalCurlingWand_Frontnew.jpg

De taps toelopenende staaf van dit stijlvolle krulijzer is van keramiek. Voordelen hiervan zijn een gelijkmatige warmteverdeling en snelle opwarming. Tijdwinst!

Uit de test blijkt dat het apparaat inderdaad razendsnel 180 graden bereikt. Voor fijne krullen wikkelden we het haar slechts enkele seconden om de top, voor een meer grove slag om het bredere einde van de tang. Een hele rits krullen krijg je door een zo lang mogelijke pluk haar enkele seconden helemaal om de staaf te wikkelen. Het resultaat is instant. Ook handig: het meedraaiende snoer is lekker lang. Blijf voor de veiligheid wel uit de buurt van water. Mocht je dit ijzer vergeten uit te schakelen dat gaat dit vanzelf na een uur.

Balmainnew.jpg

De professionele Balmain krultang wordt geleverd met 4 professionele Balmain anti-slip Hair Clips, een veiligheidshandschoen, hittebestendig reismatje en zit opgeborgen in een luxe Balmainlogo-etui met chique goudkleurige rits en handige draagriem.

Balmain1new.jpg

Balmain Professional Ceramic Conical Curling Wand 25-13mm €169. Verkrijgbaar in salons, luxe warenhuizen en via de e-boutique balmainhair.com