CLINIQUE ID: SKINCARE OP MAAT

MIX & MATCH SKINCARE

Op zoek naar je ideale gezichtscrème? Probeer eens de gepersonaliseerde Clinique ID Custom Hydrator. Zelf prijst Clinique de nieuwe vinding aan als revolutionair, met 15 verschillende combinatie mogelijkheden.

Clinique3.jpg

Hoe je zelf je eigen crème samenstelt? Dat is kinderlijk eenvoudig, eerst kiest je als hydratiesbasis één van de drie Dramatically Different Moisturizers die past bij je huidtype. Je draait daar de dop er af en vult de flacon met één van de vijf Active Cartrige Concentrates (verschillend van kleur en met verschillende actieve werkstoffen). Het plump en glow-effect maken een eind aan rimpeltjes en vermoeidheid.

Clinique1.jpg

De verpakking oogt fris en hip. Hoe het voelt? De crème is eigenlijk een transparante gel die uit een pompje komt. De gel trekt snel in de huid die daarna stroef aanvoelt. Clinique ID Custom Hydrator is geschikt voor alle huidtypes en bevat – hoera – geen parabenen, phtalates en is geurloos.

Clinique ID Custom Hydrator €56,30. Via Clinique-verkooppunten en online via iciparisxl.nl

Door Sophie-CÉline Hamer