PIXI POP UP: NU OPEN

#SHOWYOURGLOW

In een fris witte tijdelijke PIXI Pop Up Store in Amsterdam lanceert het Britse Pixi - opgezet in 1999 door de Zweedse make-up artiest Petra Strand - onder de noemer PIXI’s Biggest Launch ever maar liefst 80 nieuwe producten. Ook worden er elke dag goed gevulde goodiebags en limited editons weggegeven. Wees er dus snel bij!

pixi.jpg

De voorjaarscollectie bestaat uit skin care, make-up en body-producten vol vitamines en plantaardige ingrediënten die de huid voorzien van de befaamde PIXI Glow.

Pixi-producten zijn er in verschillende categorieen waaronder een Vitamine C-lijn met een huidverhelderende moisturizer, een anti-aging collageenlijn voor de oudere huid en natuurlijk de Glow-lijn met de populaire Glow Tonic, de Glow Tonic Cleansing Gel, het Glow Tonic Serum en de handzame On-the-Glow Moisture Stick een moisturizer met het krachtige Vitamine D2 antioxidant voor op je huid, lippen én haar!

Pixi3.jpg

Bijzonder is In-Shower Steam Facial, een zelfverwarmend reinigend callogeenmasker dat je aanbrengt in bad of onder de douche en je gezicht verwarmd wat onder andere komt door de formule van oliën die die de huid afdekken.

Pixi2.jpg

In de Pop Up Store zag ik Paula’s Strands rechterhand Amanda Bell aan het make-uppen. Amanda advies: wees niet bang voor kleur, pak net als in de eighties flink uit. Hoe? Probeer eens Pixi’s by Petra Palette, een zeer gepigmenteerde glitter mét gel. Het resultaat: een geweldig Disco Inferno!

PIXI Pop UP, Huidenstraat 13 Amsterdam. Open: woensdag 27 maart 10 – 18 uur. Donderdag 28 maart 10 – 21 uur, vrijdag 29 maart 10 – 18 uur. Zaterdag 30 maart 10 – 18 uur, zondag 31 maart 10 – 17 uur. #showyourglow #pixibeauty