VANDEROHE: 100% GROEN POWER SERUM

UPLIFTING & MILD

Via Cosmania ontdekte ik onlangs Vanderohe, dat klinkt Nederlands, maar dit 100% organic skincare-label is afkomstig uit Londen met als hero-product het Vanderohe No.1 Face Serum.

vanderohe1.jpg

Het prijswinnende Vanderohe is het geesteskindje van Olivia Thorpe die als tiener al last had van acne en andere huidirritaties. Het idee voor Thorpe’s eerste product kreeg ze tijdens haar zwangerschap toen haar geur vermogen zich zo sterk ontwikkelde waardoor bepaalde geuren ‘ondraagbaar’ werden. De Britse ontwikkelde in twee jaar tijd haar eigen huidverzorgsolie, een plantaardig, hydraterend product voor dag en nacht met een kalmerende geur op basis van biologisch en wild gekweekte ingrediënten.

Vanderohe.jpg

Het Vanderohe No.1 Face Serum bevat een super-elftal aan hoogwaardige organic koud-geperste oliën en is verrijkt met 100% pure, biologische en etherische oliën. Een van de ingrediënten is abrikozenpitolie met een hoog gehalte aan antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en tekenen van veroudering keren.

Nog een ingrediënt is biologische druivenpitolie dat rijk is aan flavonoïden die helpen bij het verwijderen van vrije radicalen en het bevorderen van de productie van collageen. Een andere krachtig antioxidant is organic rozenbottelolie.

Vanderohe No. 1 Nourishing Face Serum 30ml €100. Via Cosmania Amsterdam