ALLIES OF SKIN: TRIPLE HYALURONZUUR

OPPEPPER VOOR DE HUID

Sinds de beauty-industrie weet dat hyaluronzuur werkt als huidvuller, worden talloze innovatieve formules gelanceerd. Probeer eens Allies of Skin.

Hyaluronzuur blinkt ook uit in het vasthouden van vocht en zorgt voor binding tussen de huidvezels. Meer kwaliteiten; de huid-identieke stof stimuleert wondgenezing en draagt bij aan de stevigheid van de huid.

Allies.jpg

Hyaluronzuur wordt in een maximale concentratie van 2% toegepast in een scala aan cosmeticaproducten tegen huidveroudering. Het Amerikaanse skin care label Allies of Skin gebruikt een Triple-versie als anti-verouderingseffect.

Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum is een hyaluronzuur-serum met antioxidanten, peptiden en stamcellen. Doel: de vochtarme huid intens te hydrateren en te herstellen. Triple staat voor 3 vormen van hyaluronzuur (laag moleculair gewicht, hoog moleculair gewicht en botanisch polysaccharide) om de huid aan te vullen met geconcentreerd vocht en fijne lijntjes op te vullen.

Allies-of-Skin.jpg

Naast hydratatie traint deze formule van Allies of Skin de huid om vocht beter vast te houden en versterkt het de huidbarrière.

Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum €85 30ml. Via skins.nl

Door Sophie-Céline Hamer