GIORGIO ARMANI ECSTASY LACQUER: GLOSS IT!

LONG-LASTING GLOSS

Ecstacy Lacquer van Giorgio Armani Beauty heeft het allemaal: de glans van een lak, de kleurintensiteit en de hold van een lip tint en het comfort van een lipstick.

Nieuws voor de Ecstasy Lacquer-fans is dat de kleurenrange met zes nieuwe tinten is uitgebreid naar 24 kleuren met een gelakte parelmoerachtige en metallic finish.

exta 2.jpg

Het grote Giorgio Armani gloss-geheim? Dat is de combinatie van pigmenten en kleurstoffen die zorgen voor een sprankelend kleureffect. Als het water verdampt, komt de glanzende olie aan het oppervlak en vormt een hoogglans filmlaagje dat nooit vettig of plakkerig aanvoelt. De kleur blijft binnen de lijntjes en hoopt niet op. De kleur is long-lasting en vervaagd niet. Wat wil je nog meer?

exta 1.jpg

Ecstasy Lacquer €36. Exclusief bij: de Bijenkorf online, De Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag. Douglas Online, Douglas in Utrecht Hoog Catharijne, Douglas Rotterdam, Zwolle en Maastricht