KNEIPP LIPCARE 100% NATUURLIJK

ZONDER SCHADELIJKE INGREDIËNTEN

Kneipp (sinds 1891) verrast met een viertal 100% natuurlijke, vegan lippenbalsems. Goed nieuws: deze lipverzorging is niet irritant verslavend want de basis is NIET snel verdampend water waardoor lippen snel droog aanvoelen en je aan het stiften blijft!

Kneipp1.jpg

Deze tof uitziende balsems - een huls van zacht kurk en pastelkleurig - bieden het zogenaamde ‘depot-effect’, een intensieve verzorging en hydratatie die voor een langere periode beetje bij beetje aan de lippen wordt afgegeven. Ideaal voor gebarsten en droge lippen. Mijn favoriet: de frisse Kneipp lippenbalsem met aloé en vera en watermuntextract.

Kneipp-Cupuacu-Nut-Vanilla.jpg

De verpakking is ecovriendelijk met een blisterdoosje waar je niet gillend gek van wordt en dat is gemaakt van innovatief graspapier dat onder andere minder CO2-uitstoot genereert dan normaal het geval is. Kneipp lipcare bevat geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen, en dat is een heerlijk idee. Labello eat your heart out!

Kneip Hydro Care €5,99 4,7 gram. Kleipp.com/nl