HAIRSTORY: WONDER POEDER

VOOR WOW VOLUME

Hoewel droog shampoo ontzettend handig is, en zelfs voor velen onmisbaar, kampt het ook met een niet zo fris en modern imago (spuitbus!). Het Amerikaanse Hairstory verrast met Power Powder. De naam klinkt meteen al beter.

Hairstory.jpg

Droog shampoos’s staan bekend om hun snelle absorberende vermogen van vettige (haar-olie) substanties. Power Powder lost olie op, en voegt nog een dimensie toe: een enorm blijvend volume. Ideaal natuurlijk voor dun haar, maar mensen met ‘normaal’ haar worden ook blij van dit product. Power Powder is ook geschikt om wenkbrauwen voller te maken.

Hairstory1.jpg

Power Powder zit verpakt in een witte plastic flacon met een speciaal tuitje en verstuiver. De beste plek om de witte poeder aan te brengen is in de badkamer… of buiten – het poeder is als stof – het dwarrelt niet alleen over het haar maar ook over je spullen. De geur is gelukkig aangenaam en het product is gecertificeerd organic. Nadeel: houd je de witte verpakking tegen het licht, dan blijkt de fles tot net iets meer dan de helft is gevuld. De rest is lucht.

Hairstory Pow(d)er Sheeer Genius €45 38gr. Via hairstory.com

Door Sophie-Céline Hamer