BECCA EXCLUSIEF BIJ DOUGLAS

INSTANT FIX

Cultlabel BECCA is tegenwoordig exclusief te koop bij Douglas. Wij probeerden de First Light Priming Filter.

BECCA’S First Light Priming Filter zit in een aantrekkelijke lavendelkleurige tube met een chique holo-glansje. Verrassing: de crème heeft dezelfde lavendelkleur als de verpakking! Deze hydraterende primer is bedacht als oplossing voor een vale huid. En hebben we daar niet allemaal weleens last van, bijvoorbeeld na een avondje stappen?

BECCA-Primer-First_Light_Priming_Filter.jpg

Hoewel lavendelkleurig, is de primer - die je aanbrengt zodat je make-up langer mooi blijft zitten - transparant. Het effect is meteen een subtiele glans, en de huid voelt fris. Dat komt, zo lees ik op de Douglas-site door de Cool Light Technology, die verspreidt koel violet licht om de huid te verhelderen en oneffenheden te vereffenen. Ingrediënten die de huid hydrateren zijn mineraalrijk bronwater, frisse perenbloesem. Natrium hyaluronaat heft de dofheid van de huid op. Het ingrediënt gember werkt verkwikkend. Minpuntje: als je knijpt in de lange tube voelt deze meer dan half leeg. Foutje?

BECCA First Light Priming Filter 15 ml €18,36. Exclusief bij Douglas.

Door Sophie-Celine Hamer