WELEDA LIEF VOOR JE HUID

VERKWIKKENDE DEO-ROLLER

Het Zwitserse Weleda bestaat bijna honderd jaar. Dat innovatie nog altijd voorop staat bewijzen de Zwitsers met de succesvolle deo-roller stick zonder alluminiumzouten.

 “Een deodorant zonder aluminiumzouten of andere synthetische stoffen kan 24 uur frisheid garanderen,” vertelt Liza Trouwborst, product specialist bij Weleda. “Wij gebruiken in onze deodorants een unieke compositie van 100% natuurlijke etherische oliën. Deze zorgen niet alleen voor de frisse geur, maar hebben ook een antibacteriële werking. Op die manier wordt de vorming van nare geurtjes voorkomen nog voor ze ontstaan, zonderde poriën af te sluiten of de natuurlijke huidfunctie te verstoren.”

24h-Roll-On-Deodorant.jpg

Tot nu bestond de deo-roller in 3 varianten, 1 die ruikt naar citrus met etherische oliën van citroen en tropische verbena, de granaatappel versie bevat etherische oliën van sinaasappel, davana en vanille) en er is een deo voor mannen. Variant 4 is Duindoorn, met de frisse en opwekkende geuren van grapefruit, mandarijn en sandelhout. Bijkomend voordeel is dat duindoornolie de geïrriteerde huid -bijvoorbeeld na het scheren van de oksels- verzorgt en verzacht.”

 Weleda 24h Roll-On Deodorant Duindoorn €6,99 in recyclebare verpakking.