LEBON: ORGANIC MONDVERZORGING

MAKING WAVES VOOR EEN FRISSE MOND

Mondwater is de nieuwste aanvulling in de Leblon collectie. Misschien ken je de meest luxe tandpasta’s van het Franse merk al, Making Waves mondwater doet hier qua kwaliteit en uitstraling niet voor onder.

Leblon2.png

Making Waves mondwater bevat geen alcohol, neutraliseert de smaak (weg slechte adem!) en verfrist de mond. Het is overigens geen vervanger voor tandpasta, maar werkt wel tand- en glazuur beschermend met een fluoride-achtig effect, zonder de slechte kanten van fluoride.

Lebon.jpeg

Het Franse mondverzorgingsmerk Lebon bestaat nu ruim twee jaar. De zeer luxe ogende tandpasta-tubes zijn het geesteskindje van Richard en Stephanie Le Bon, hij is apotheker en dermatoloog en zij kunsthistorica en fotograaf. Ze delen samen een passie voor de natuur én wonen in Zuid-Frankrijk wat het duo op het idee bracht om in Grasse - sinds eeuwen het epicentrum van de parfumerie -  ingrediënten voor de tandpasta te laten ontwikkelen. Ook Lebon tandpasta is volledig organic.

 Leblon Making Waves 275ml €37,50 via cosmania.nl