CURALOE: WONDERGEL

VERZACHTEND, KALMEREND EN ZELFS GENEZEND

Huidverzorgingsproducten bestaan voor het grootste deel uit niets meer en niets minder dan toegevoegd water. Uitzondering is Curaloe met als basis een pure gel afkomstig van de aloë vera-plant.

Hydraterend, verkoelend, kalmerend, verzachtend en zelfs genezend. Anders dan bij veel andere natuurlijke en synthetische ingrediënten en vitamines staat de kracht van aloë vera vast. Het ingrediënt prijkt op groene, én op niet-groene beautyproducten. Maar vergis je niet. Vaak is de vermelde dosis geen pure aloë vera, maar verpulverde aloë-verapoeder aangelengd met water.

curaloe-curaloe-hydrating-night-cream.jpg

Elk Curaloe-product daarentegen – van anti-rimpelcrème, nachtcrème tot shampoo - bevat altijd minimaal vijftig procent verse aloë-vera-gel. Uitschieter is de Curaloe Body Gel met maar liefst vijfennegentig procent.

bLAD.jpg

De naam verraadt het al, Curaloe komt uit Curaçao waar de vetplant wordt geteeld op een plantage waar aloë vera’s groeien zo ver het oog reikt. Hele hoge, maar ook kleine gestekte exemplaren. Noem het gerust een toeristische attractie waar bezoekers niet alleen pure aloë vera-juice drinken, maar ook kunnen zien hoe de langwerpige blauwgroene bladeren worden geoogst, en daarna gefileerd als een vis. Wat overblijft zijn stukken glossy gel.

curaloe-fall-health-combo.jpg

De producten van Curaloe Aloë Vera worden, een beetje primitief maar wel heel charming, met de hand verwerkt en verpakt in de fabriek naast de plantage. Bestsellers wereldwijd zijn de super hydraterende Curaloe Aloë Vera Body Gel, Facial Gel en de voedende en verzachtende All Purpose Crème die de elasticiteit van de huid bevordert en huidveroudering tegengaat. Nog een pluspunt: Aloë Vera trekt vier keer sneller in de huid dan een gemiddelde crème. Andere natuurlijke ingrediënten die Curaloe gebruikt zijn onder andere lavendelolie, mangoboter en vitamine E als conserveringsmiddel.

curaloe-all-purpose-cream-soothing-aloe-ointment.jpg

Nieuw bij Etos. Curaloe Aloë Vera All Purpose Crème €24,95 .Facial Gel €23,50Body Gel €25,95