PATCHOLOGY: JE KAN NIET ZONDER

VOOR ANY QUICK FIX

Backstage bij shows is het inmiddels een gewoonte. Zodra het model zit in de visagie-stoel krijgt ze meteen een stel patches onder de ogen.

Zwellingen, droogheid, vermoeidheid, het verdwijnt als sneeuw voor de zon met de biologisch afbreekbare patches van het Amerikaanse Patchology, sindskort exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Patch4goed.jpg

 Maskers en patches (pleisters) zijn al een tijdje een rage in beautyland. Patchology is dé patches specialist (begon ooit met nicotinepleisters) en verkoopt een keur aan maskers van mondmaskers, oogmaskers voor overdag en ’s avonds, allerlei gezichtsmaskers, maskers voor in het vliegtuig tot voetmaskers.

Patch.jpg

Op de Mirror Mirror redactie zijn de snelle Flashpatches favoriet, deze oppeppers verrichten een wonder in slechts een paar minuten en bevatten onder andere cafeïne, het geheim tegen puffy eyes en centella asiatica een ingrediënt dat collageen aanmaakt en huidontstekingen remt. Patchology-oprichter Chris Hobson noemt zijn maskers ‘a quick fix’. Je snapt, we zijn verslaafd!

Patchology Flashpatch 5 voor €11,99 via douglas.nl

Door Sophie-Céline Hamer