BEKENDE MAKE-UP ARTIST VERRAST MET STICKS

KENNISMAKING MET ATELIER WESTMAN

De gelauwerde make-up artist Gucci Westman bestormd Europa met Westman Atelier, een clean beauty merk met een bescheiden collectie met mooie luxe make-up producten en tools. Nu exclusief te koop via netaporter.com

Gucci4.jpeg

Make-up artiesten van naam die een beautylijn lanceren, dat wil nogal eens goed uitpakken. Bekend voorbeeld is Charlotte Tilbury. Wie ook echt goed cashed is Pat McGrath die in april met Pat McGrath Labs in het Britse warenhuis Selfridges van haar nieuwste collectie maar liefst elke veertig seconden een make-upproduct verkocht.

Gucci 4.jpeg

 Gucci Westman - uitblinker in het make-uppen van natuurlijke, stralende en dewy huid -  pakt het bescheiden aan. Ze gelooft heilig in sticks, zo bevat Atelier Westman een Foundation Stick, een Highlight Stick, een Countour Stick en een Blush Stick. Met deze sticks is een stralende huid voor iedereen bereikbaar, mits je portemonee gevuld is, want prijzig is de high-end make-up wel.

Gucci2.jpeg

Evenals de Beauty Powder Bronzer, zijn alle stick-formules voedend en gebaseerd op clean beauty met een ‘plant-first’ benadering. De ingredienten zijn actief en doeltreffend en vrij van parabenen, siliconen en ander slechts. De minimalistische verpakking oogt chic, en is licht in gewicht en geïnspireerd op Westman’s voorliefde voor vintage reisverstuivers, een verwijzing naar haar avontuurlijke vrije geest.

Gucci1.jpeg

 Atelier Westman. Skin Foundation Stick €72, Highlight Stick Countour Stick en een Blush Stick €54 en Beauty Butter Powder €80 via netaporter.com