DE_CURE: HIGH TECH SKINCARE

KRACHTIGE HUIDVERZORGING

Sinds 2014 werd het Zweedse skincare merk de_CURE alleen verkocht aan dermalogen en plastische chirurgen. De troeven: in de_CURE zitten geen overbodige vulstoffen en het resultaat is instant.

De cure.jpg

Sindskort verkopen de Zweden hun doeltreffende collectie met zo’n tien producten exclusief in de Bijenkorf. De oogverzorgingsproducten zijn ludiek verpakt in luchtdichte ‘injectienaalden’. De_Cure producten – van serums, dagcrémes, een plumping lipproduct tot een krachtige moisurizer - bevatten louter pure ingrediënten, en zijn bewezen doeltreffend zoals Retinol X, een combinatie van retinol met gember en kamille. De kruiden zorgen ervoor dat de retinol niet vroegtijdig wordt afgebroken en irriterende bijwerken die retinol vaak veroorzaken sterk afnemen.

De CURE_AGE_KIT_389x321_540x.jpg

Het Liquid Glass Complex heeft rimpel vervagende eigenschappen, en de naam zegt het al ingrediënt NO_H20 bevat geen water maar wel het doeltreffende hyaluronzuur en is verrijkt met eveneens effectieve ceramiden en glucosamine en kan 1000 maal zijn eigen gewicht in water aantrekken, waardoor het veel beter hydrateert dan water. Kortom, het proberen waard.

De_Cure van €79 tot €429 voor een 5-delige set. Bijenkorf.nl