DÉ YSL ZOMER LOOK

ASFALT VERSUS WEELDERIGE KLEUREN

Voor de Summer Look 2019 liet Tom Pecheux, Internationaal Directeur Beauty van Yves Saint Laurent, zich inspireren door de kleuren van Marrakesh die stevig zijn verankerd in het gamma van YSL Beauté.

ysl_couture_kajal_n1_noir_ardent.jpg

De sfeer van de collectie is een kruising tussen een betonnen jungle en een tropische tuin. “Wanneer je tussen de grijze hemel en het al even grijze beton leeft, ontwikkel je een dwingende behoefte aan kleur. Dit is de basis van deze Summer Look 2019,” zegt Tom Pecheux. MIRROR MIRROR favoriet is het Couture Palette Collector, alleen al om het doosje!

yslcouture_eye_palette_sum19_os.jpg

Pecheux creëerde een stralende, kleurrijke en warme make-upcollectie met intens vibrerende kleuren als limoengroen en fel oranje. De zevendelige collectie is werkelijk origineel zoals je kunt zien, en leent zich perfect voor zowel theatrale als subtiele, geraffineerde als ontspannen looks. Draag het!

ysl-_bronzing_stone_light_sum19_os.jpg

YSL: La Laque Couture €28,50 Dessin du Regard €29,50, Les Sahariennes Bronzing Stones €58, Couture Palette Collector €71, Vernis à lèvres €38, Mascara The Shock €35, Couture kajal€31,50 Via de Bijenkorf