LIGHT DI GIOIA: OPTIMISME IN EEN PARFUM

GIORGIO ARMANI’S NIEUWE GIOIA

Naast de al bestaande geuren Acqua di Gioia, Air di Gioia, en Sky di Gioia lanceert Giorgio Armani een heldere en sprankelende toevoeging: Light di Gioia.

LIGHTgioia_range_mood_visual_2.jpg

Gioia, in 2010 geïntroduceerd, is een geurencollectie met als doel het vangen van de essentie van de natuurelementen. Doel is het creeeren van een gevoel van optimisme en positiviteit. Light  di  Gioia  is een creatie van Olivier Cresp en heeft  een  bloemig,  groen  en  houtachtig  karakter  waarin  het  licht  van  het  ‘gouden uur’ wordt gevangen – het moment, einde dag, wanneer  het  felle,  heldere  licht  langzaam  zacht  en  warm  wordt. 

light_di_gioia_mood_visual_3.jpg

De  opgewekte  Italiaanse  citrus-vruchten wekken een sprankelende energie op. Het delicate van het akkoord van jasmijn symboliseert de kracht en de zuiverheid van het licht. Het stralende bloemige gardenia accent is sensueel. Het  kalmerende  aroma  van  de  ‘Sheer  woods’  (lichte  houtsoorten)  is  verrijkt met de transparantie van musk en de sensualiteit  van  Ambrox, een geeft de  compositie  nog  meer  body. 

Giorgio Armani. Light di Gioia Eau de Parfum 50ml € 80. Via de bijenkorf.nl, douglas.nl