SEXY SUPPLEMENTS VAN PACK’D

JE DAGELIJKS DOSIS ENERGIE

Het Belgische Pack’d gaat voor mooi & gemak. Denk aan een fijne selectie premium voedingssuplementen in aantrekkelijke sachets. Voor ’s morgens vier stuks en voor ’s avonds vier stuks à €3,57 per dag, beduidend minder dan je dagelijkse Caffè Latte.

Pack.jpg

Gezondheidfreaks David Box en Kristof Pirijns zagen door de enorme hoeveelheid vitamine-soorten door de bomen het bos niet meer, en vonden het bovendien ingewikkelde materie.  Dit bracht hun op het idee om een mooie en overzichtelijke doos vol voedingssupplementen samen te stellen.

Packed.jpeg

1 Pack'd-doos bevat zakjes met pillen met zeven speciale mixes voor ’s avonds (Dusk) en voor ’s morgens (Dawn). De inhoud: van Greens, Bones, Immune en Digest voor een algemene gezondheidskick tot Focus, Active en Omega voor optimale fysieke en mentale prestaties, en een alternatief voor het drinken van tarwegras-sap en liters melk.

Voor €49,99 kun je je abonneren op een goed gevulde Pack’d met een flinke dosis vitamines die je aan huis kan laten leveren (brievenbus proof!). Bestellen kan via packd.be