GUCCI’S SAPPIGE ZOMER MIX

RIJP FRUIT &  VERLEIDELIJKE BLOEMEN

Gucci Flora Emerald Gardenia is een frisse sensuele limited edition-geur gevat in het groen. Groen als symbool voor zomerse frisheid. Hoe het ruikt?

De nieuwe Gucci Flora Emerald Gardenia variant 2019  is een toevoeging aan de Flora-familie. We ruiken een bloemrijke, fruitige compositie, delicaat en nostalgisch.

Gucci-Flora-Emerald-Gardenia-50-ml-bottle_packaging.jpg

 De achtste Flora-variant is dit keer geïnspireerd op een vroege zomerse dag, met bedauwde  boomgaarden vol rijp fruit.  De eau de toilette opent fruitig met peer, citroen en  watermeloen en mengt met de verleidelijke hartnoten van gardenia, frangipani  en  lotus. De basis van deze zomers fruit/bloem-salade is hout, denk warm sandel- en cederhout, gecombineerd met fluweelzachte musk.

De groene, zeshoekige glazen flacon met koket zwart strikje, verwijst naar de originele Flora flacon. Nog een verwijzing is het romantische motief van de verpakking, het Flora bloem- en  insectenmotief dat Gucci in 1966 creëerde voor wijlen prinses Grace van Monaco.

Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette 50 ml €77, Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette 100 ml €108. bijenkorf.nl douglas.nl ixiparisxl.nl