HET BESTAAT: EEN COCKTAIL GEURKAARS

FORNASETTI’S COCKTAIL COLLECTIE

Zit je verlegen om een origineel cadeau? Of is er een spannende mid-summer party in aantocht? Verras iedereen met een zomerse geurkaars uit Fornasetti’s Cocktail Collectie.

Skins Cosmetics_Fornasetti_Cocktail Home Scented Candle Open_300gr_155,- 2.jpg

De geur is nostalgisch en heet Otto. Otto is warm en verfijnd met  aromatische Mediterrane kruiden die eens groeiden op het landgoed van de Fornasetti’s in Milaan. Otto heeft als topnoten tijm en lavendel. De hartnoten zijn iris en warm cederhout, de basisnoten: bedwelmend wierrook en berk. Als de kaars is opgebrand, dan heb je een geweldig souvenier, een prachtige beker.

De kleurige geïllustreerde geurkaars met fifties twist, is geïnspireerd op een ijsemmer-ontwerp van Fornasetti genaamd: Oggetti Cocktail. Het Milanese Fornasetti is een familiebedrijf, internationaal geroemd, en opgericht in de jaren vijftig door de creatieve Piero Fornasetti. Elk Fornasetti-object – van geurkaars, interieuraccessoire tot meubel - balanceert op de grens van design en kunst. Fornasetti’s atelier wordt tegenwoordig geleid door Barnaba Fornasetti.

Fornasetti Profum. De Cocktail Collectie. Home Scented Candle €155 - 300 gr. Large Scented Candle € 65 - 900 gr. Luxury Scented Candle €460 - 1,9 kg. Via Skins Cosmetics skinscosmetics.nl

Skins Cosmetics_Fornasetti_Cocktail Home Scented Candle Closed_300gr_155,-.jpg