REALITYSTER DROPT BODY FOUNDATIONS

KKW: THE BODY COLLECTIE

Voordat Kim Kardashian haar gloednieuwe THE BODY COLLECTION via Instagram dropte, gebruikte ze Giorgio Armani’s Luminous Silk foundation.

Kim.jpeg

De realityster timmert flink aan de weg met KKW Beauty by Kim Kardashian. Ze kan nu kiezen uit drie nieuwe make-upproducten voor haar wulpse lichaam en mooie gezicht: een Skin Perfecting Body Foundation (in 7 tinten), een Loose Shimmer Powder in potje (in 3 tinten) en een Skin Perfection Body Shimmer in een tube (in 3 tinten)en een mooie platte body brush. Alles verpakt in de bekende KKW nude-kleurige verpakking.

Eerder onthulde Kardashian dat ze een fervent gebruiker van lichaamsmake-up is om haar psoriasis te bedekken en aderen. Online maakten volgers zich druk om het prakische feit dat dergelijke lichaamsmake-up vlekken zou achter laten op kleding en meubels. Mogelijk is The Body Collection alweer uitverkocht. Dat is geen ramp, dan is er altijd nog Giorgio Armani die met zijn fantastische producten.

Via kkwbeauty.com