RITUALS: TULP MEETS YUZY

THE AMSTERDAM COLLECTION

Eind vorig jaar kondigden Rituals en KLM een samenwerking aan in de vorm van een exclusieve inflight cosmetica collectie: The Amsterdam Collection.

De lijn is geïnspireerd door de zeventiende Gouden Eeuw, toen reislustige Nederlanders op ontdekkingsreis gingen naar Azië. Inmiddels is Rituals’ Amsterdam Collection uitgebreid en 7-delig, en voor iedereen te koop. Wees er wel snel bij want het betreft een gelimiteerde collectie met onder andere een  doucheschuim (€9,50), een huisparfum (€32,50) en een geurkaars (€34,50).

rituals Amsterdam.jpg

De ingrediënten zijn Tulip en Yuzu, een Japanse vrucht die rijk is aan antioxidanten, en waarvan het sap wordt gewaardeerd vanwege de verzachtende eigenschap. Verwacht van de tulp geen geur, want die is er amper, maar wel een kalmerend effect voor de droge, gevoelige huid.

De verfijnde blauw geschilderde decoraties op de verpakkingen zijn geïnspireerd op een Delfts blauwe Ming-vaas uit de collectie van het Rijksmuseum. We probeerden de aromatische Body Mist, een licht zoetige frisse citrusgeur met een twist, en die stelt niet teleur.

Rituals Tulip & Japanese Yuzu. Body Mist 50ml €18,50. Via rituals.nl